Koomikot

Anders Helenius

Teksti

Paraislainen Helenius jakautuu moneksi, kun megaperheen isä huomioi maailman tuoreimmat käänteet ja kirjoittaa niistä Noin viikon uutisten sisältöä. Kun tämä pitkänlinjan koominen isäihminen avaa suunsa lavalla, rikkoutuu kiltin kiiltokuvamiehen kuva ja maailman epäkohdat saavat kyytiä.

André Wickström

Teksti

Andrén lakonisen sarkastinen mielenmaailma yhdistettynä oveliin käänteisiin kehittyy vuodesta toiseen yllättävämmäksi. André on lavalla kuin yhden miehen kokonainen teatterinäytös, joka saattelee yleisön hienoksi hiotun komiikan syövereihin.  Tämä jo yli 20 vuotta komiikkaa tehnyt kova koomikko ei sammaloidu paikoilleen, vaan purkaa paineensa niin perheestä kuin päivän polttavasta politiikasta.

Anitta Ahonen

Teksti

Ihana Iso A eli Anitta paukuttaa alasinta sellaisella lekalla että heikompia hirvittää. Iso A:n elämänilo, rempseä ylä- ja alapää sekä ketään kumartelematon tyyli pitävät ahjon kuumana koko esityksen ajan. Tämän tamperelaisen keikan jälkeen kihelmöi kukkahattutädinkin kukka.

Antti Haapala

Teksti

Yleisö tykkää Antista, mutta ai että Antti tykkää yleisöstä. Nopeasti eskaloituvat jutut pitävät yleisön mukana kyydissä ja hitaimmat mies nappaa mukaansa, sillä onhan mies Tampereelta. Ja ainiin, kuten aina pitää mainita, niin se on myös tosi pitkä.

EEVA VEKKI

Teksti

Eeva on Vantaalla kasvanut varhaiskeski-ikäinen nainen, jonka huumori osuu eniten häneen itseensä. Menestynyt uraäiti, joka on kadehdittavan taidokkaasti onnistunut yhdistämään lapset, uran, valkoviinin, burn outin ja diapamit.

HEIKKI VILJA

Teksti
Tämä suorasukainen herrasmies puhuu paljon etenkin itselleen tärkeistä asioista kuten itsestään. Kahden tyttölapsen isä avaa raadollisesti, mutta onnellisesti arkeaan. Naurun tasapainon finalisti vuosimallia 2015 uhkuu veijarimaista energiaa ja tykittää lavalla mielipiteensä aivan kaikesta.

Heli Sutela

Teksti

Helin komiikka on viihdyttänyt naurunnälkäisiä suomalaisia jo toistakymmentä vuotta. Hänen herkän olemuksen alta paljastuu vauhdikas ja terävä persoona. Helin saapuessa lavalle korot kopisevat ja esityksen aikana selviää, keltä löytyy ne terävimmät kynnet. Tuu viihtyy Helin kaa!

Iikka Kivi

Teksti

Ylivieskalaislähtöinen koomikko kruunattiin ansaitusti Naurun Tasapainon voittajaksi vuonna 2014. Tämän miehen repertuaari omienkin sanojensa mukaan kattaa kaiken kikkelivitseistä kosmoksen syntyyn. Positiivisen pipopään näkökulmat herättävät yleisön ajattelemaan pitkään esityksen jälkeenkin.

Ilari Johansson

Teksti

Ilarin karisma tyrmää miehet ja kaataa naiset, mutta lopulta mies ottaa molemmat raa’an hellään syleilyynsä. Tämä vaarallisen särmikäs koomikko ottaa haltuunsa koko lavan fyysisellä ja rosoisella, mutta isällisen positiivisella tyylillään.

Jape Grönroos

Teksti

Tämä nallekarhu puhuu kaikesta. Siis aivan kaikesta. Kaksoslapsistaan ja eturauhasvaivoistaan. Tuon viattoman hymypoikapatsasta muistuttavan kuoren alta löytyy muutakin kuin anopin hurmaava koomikko. Viattomalta vaikuttava mies täräyttää takaviistosta aina jutuillaan katsojan nauruhermoon.