Koomikot

Matti Patronen

Teksti

Vuodesta 2012 lähtien tämä kiiltävänuppinen komiikan Midas on muuttanut tyynellä, mutta absurdilla otteellaan kaiken nauruksi mihin on koskenutkaan. Matti on voittanut kaikki komiikkakisat mitä on voitettavissa. Näistä kirkkaimpana YLEn Naurun tasapaino –ohjelman vuonna 2015. Tämä oululaisen herrasmiehen keikoilla on aina hytkymistakuu.

Mika Eirtovaara

Teksti
Turun oma stand up -tsaari Mika Eirtovaara on yksi suomalaisen komediankentän kuninkaista, joka viihdyttää ja naurattaa kansaa niin lavalla kuin sen kulisseissa. Onhan mies mm. ohjannut useita teatteriesityksiä. Miksun stand up tunkeutuu lavalta suoraan jokaisen nauruhermostoon.

Niko Kivelä

Teksti
Maailman nopein koomikko ja median monitoimimies on valloittanut niin kilpa-ajoradalla, stand up -lavalla, televisiossa kuin radiossa. Hän on kiertänyt Suomen pienimmätkin nurkkakunnat ja ottaa yleisönsä aina lämmöllä vastaan. Lavalla Kivelän komiikan kyydissä ei jarrutella, vaan mies lisää kaasua juuri kun luulit, ettet pysty nauramaan enempää.

Teemu Vesterinen

Teksti
Teemu saa keikoillaan yleisönsä joko häkellyksiin tai ymmälleen isolla asenteella ja tunteella maustetuilla jutuillaan elämästä ja siihen liittyvistä havainnoista. Jyväskylässä 2000-luvun alussa uransa aloittanut koomikko tuli koko kansalle tutuksi Voicen Heräämöstä. Teemu on salamannopeilla hoksottimilla varustettu virtuoosimaisen sanankäytön supersankari.

Tomi Haustola

Teksti
Haustolan kyky saada yleisö kuumaksi nauramisesta on ilmiömäinen. Improvisaatiokyky sekä rohkeus seikkailla yleisön kanssa tekevät jokaisesta esityksestä ainutlaatuisen. Keikan jälkeen yleisö tuntee Tomin ja viitosrivin pisimmän tyypin. Nokkeluus on tuttua myös Noin viikon uutisista ja Noin viikon studiosta.

Tommi Mujunen

Teksti
Kaikki sen tietää, että jos joku ihminen ei tykkää eläinvauvoista, niin siinä on jotain pahasti vialla. Sama pätee Mujusen poikaan. Kaikki rakastaa Tommia! Mujusen poikamainen silmäkulman pilke tarttuu yrmeimpäänkin kuulijaan. Tämä rouheaääninen vilperi iskee suoraan naurulihakseen.

Tommi Ylimäinen

Teksti
Kun yhdistetään mitään pelkäämätön asenne, Pohjolan karu kasvatus, suora puhe ja terävä havainnointikyky, niin saadaan annos Tommi Ylimäistä. Tommi tarttuu juttua niskasta kiinni ja taittaa siltä naurut irti. 

URSULA HERLIN

Teksti
Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka ei jätä kylmäksi ketään. Improteatterilla itsensä lavakypsäksi keittänyt Ursula pärjäsi Vuoden Tulokas 2017 -kisassa loistavasti ja hänestä povataan Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa.