Koomikot

Matti Patronen

Teksti

Vuodesta 2012 lähtien tämä kiiltävänuppinen komiikan Midas muuttaa tyynellä, mutta absurdilla otteella kaiken nauruksi mihin koskeekaan. Matti on voittanut kaikki komiikkakisat mitä on voitettavissa. Näistä kirkkaimpana YLEn Naurun tasapaino – ohjelman vuonna 2015. Tämä oululaisen herrasmiehen keikoilla on aina hytkymistakuu.

Mikko Vaismaa

Teksti
Mikko Vaismaa on entinen luokanopettaja, mikä selittänee yltiöpositiivisen ja sarkastisen otteen yleisöönsä. Komiikan rautaisena ammattilaisena Mikko naulaa tilanteen kuin tilanteen, ja tarinoisi autiolla saarella petoeläimetkin puolelleen. Mikon jokainen show on kuin täydellisesti järjestetty luokkaretki, jossa jokaisella on hauskaa ja kaikilla varmasti hyvä mieli.

Ray Zambino

Teksti
Pitkätukkainen, kovaa vauhtia suomalaistuva skottikoomikko Ray esiintyy kuin kokenut konkari, vaikka Stand up –maileilla mitattuna mies on ajanut vasta sisäänajon. Tätä lempeää pikkumiestä ei pysäytä mikään ja englanninkielinen stand up -show tuo Suomi-neidon kamaralle tuulahduksen kaivattua kansainvälisyyttä.

Robert Pettersson

Teksti

Kehtaako se? Kehtaa! Robert laukoo lakonisen tyynesti juuri ne asiat tiskiin, joille ei uskalla nauraa aina edes yksinkään. Mies on suomalaisen mustaakin mustemman komiikan kruunaamaton kuningas. Tällä keikalla kostuu se kuivuneinkin kohtu.

Sami Hedberg

Teksti
Suomen viihdemaailman hiukkaskiihdytin ei tunnu pysähtyvän koskaan. Kansan kestosuosikki tekee elokuvia, tv-ohjelmia, hittibiisejä, hupituotteita, juoksee maratonia ja tuottaa spektaakkelimaisia keikkoja. Hedbergille mikään ei ole mahdotonta ja keikalla voi sattua mitä vain!

Teemu Vesterinen

Teksti
Lavoille vihdoin palaava Teemu saa keikoillaan yleisönsä joko häkellyksiin tai ymmälleen isolla asenteella ja tunteella maustetuilla jutuillaan elämästä ja siihen liittyvistä havainnoista. Jyväskylässä 2000-luvun alussa uransa aloittanut koomikko tuli koko kansalle tutuksi Voicen Heräämöstä. Teemu on salamannopeilla hoksottimilla varustettu virtuoosimaisen sanankäytön supersankari.

TOMMI YLIMÄINEN

Teksti

Kun yhdistetään mitään pelkäämätön asenne, Pohjolan karu kasvatus, suora puhe ja terävä havainnointikyky, niin saadaan annos Tommi Ylimäistä. Tommi tarttuu juttua niskasta kiinni ja taittaa siltä naurut irti.

URSULA HERLIN

Teksti
Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka ei jätä kylmäksi ketään. Imrpoteatterilla itsensä lavakypsäksi keittänyt Ursula pärjäsi Vuoden Tulokas 2017 –kisassa loistavasti ja hänestä povataan Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa.